GÍNJOL 2018

  • DISPONIBLE AL DESEMBRE DEL 2019

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 2400 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.7 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2019.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2018
  • DISPONIBLE AL DESEMBRE DEL 2019

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 70% Ull de Llebre i 30% Cabernet Sauvignon de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3900 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14,5% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.5 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2019.

NOTA DE TAST.

GÍNJOL 2017

  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 1450 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 15% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.6 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2018.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2017
  • DISPONIBLE ACTUALMENT A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 75% Ull de Llebre i 25% Cabernet Sauvignon de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3500 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.4 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2018.

NOTA DE TAST.

GÍNJOL 2016

  • ESGOTAT A CELLER

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès, americà i hongarès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 1500 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.4 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2017.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2016
  • ESGOTAT A CELLER

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 90% Ull de Llebre i 10% Cabernet Sauvignon de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès, americà i hongarès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

PRODUCCIÓ. 3800 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 13,5% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.6 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2017.

NOTA DE TAST.