GÍNJOL 2016

MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!

VARIETATS. 100% Sirà de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès, americà i hongarès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

CLARIFICACIÓ. Natural amb clares d’ou.

PRODUCCIÓ. 1500 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.4 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2017.

NOTA DE TAST.

MIL SONS 2016

MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.

VARIETATS. 90% Ull de Llebre i 10% Cabernet Sauvignon de la finca de la partida Mas de Móra.

MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.

CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès, americà i hongarès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.

CLARIFICACIÓ. Natural amb clares d’ou.

PRODUCCIÓ. 3800 ampolles aproximadament.

GRAU ALCOHÒLIC. 13,5% Vol.

ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.6 g/L.

EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2017.

NOTA DE TAST.