![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2019/10/visual_ginjol_SA.jpg)
MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!
VARIETATS. 85% Sirà i 15% Merlot, de les finques de la partida Mas de Móra i de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 2000 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2023.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2019/10/visual_milsons_SA.jpg)
MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.
VARIETATS. 57% Ull de Llebre i 43% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 6300 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2023.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2021/01/visual_glops_09.jpg)
GLOPS DE VI, GLOPS DE VIDA, GLOPS D’HISTÒRIA.
VARIETATS. 50% Merlot, 30% Cabernet Sauvignon, 10% Syrah i 10% Ull de Llebre, de les finques de la partida Mas de Mòra i de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 15 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 ºC i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 2950 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.
EMBOTELLAT. Finals de Març del 2023.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2019/10/visual_ginjol_SA.jpg)
MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!
VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 1800 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2022.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2019/10/visual_milsons_SA.jpg)
MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.
VARIETATS. 65% Ull de Llebre i 35% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 5800 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15% Vol.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2022.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2021/01/visual_glops_09.jpg)
GLOPS DE VI, GLOPS DE VIDA, GLOPS D’HISTÒRIA.
VARIETATS. 33,5% Merlot, 33,5% Cabernet Sauvignon, 16,5% Syrah i 16,5% Ull de Llebre, de les finques de la partida Mas de Mòra i de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 14 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 ºC i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 1700 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.
EMBOTELLAT. Finals de Desembre del 2021.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2019/10/visual_ginjol_SA.jpg)
MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!
VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 1450 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2021.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2019/10/visual_milsons_SA.jpg)
MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.
VARIETATS. 75% Ull de Llebre i 25% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 3950 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15% Vol.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2021.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2023/09/visual_glops_92.jpg)
GLOPS DE VI, GLOPS DE VIDA, GLOPS D’HISTÒRIA.
VARIETATS. 50% Merlot, 25% Cabernet Sauvignon, 12,5% Syrah i 12,5% Ull de Llebre, de les finques de la partida Mas de Mòra i de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 14 mesos en barriques de roure francès a una temperatura constant entre 15 ºC i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 2200 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.
EMBOTELLAT. Finals de Desembre del 2020.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2023/09/visual_ginjol_88.png)
MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!
VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 2400 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15,5% Vol.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2020.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2023/09/visual_milsons_91.png)
MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.
VARIETATS. 75% Ull de Llebre i 25% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 3900 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 14,5% Vol.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2020.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2020/04/visual_ginjol_SA_89.jpg)
MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!
VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 2400 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.
ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.7 g/L.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2019.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2020/04/visual_milsons_SA_90.jpg)
MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.
VARIETATS. 70% Ull de Llebre i 30% Cabernet Sauvignon, de la finca de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 3900 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 14,5% Vol.
ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.5 g/L.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2019.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2021/04/visual_ginjol_SA_90.png)
MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!
VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 1450 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 15% Vol.
ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.6 g/L.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2018.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2021/04/visual_milsons_SA_91.png)
MIL SONS. Mil sons que evoquen aromes, sensacions i gustos al ritme dels acords que fan vibrar el nostre cor. Mil sons i sentiments que sentim a flor de pell quan els petits toquen les alegres melodies de la viola i el violoncel.
VARIETATS. 75% Ull de Llebre i 25% Cabernet, Sauvignon de la finca de la partida Piques.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable per separat a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès i americà a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 3500 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.
ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.4 g/L.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2018.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2017/09/ginjol2.jpg)
MÉS CONTENT QUE UN GÍNJOL. Sigues més eixerit i trempat que un gínjol! Fora sorruts i cellajunts i destapa l’alegria d’aquesta ampolla. Perquè aquest vi fa que estiguis content… sense beure’l! Salta, balla, canta, riu… beu vi i estiguis viu!
VARIETATS. 100% Sirà, de la finca de la partida Mas de Móra.
MACERACIÓ. 15 dies en dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada entre 25/26 ºC i remuntats periòdics automatitzats.
CRIANÇA. 10 mesos en barriques de roure francès, americà i hongarès a una temperatura constant entre 15 i 18 ºC i humitat controlada.
PRODUCCIÓ. 1500 ampolles aproximadament.
GRAU ALCOHÒLIC. 14% Vol.
ACIDESA TOTAL TARTÀRICA. 4.4 g/L.
EMBOTELLAT. Principis de Setembre del 2017.
![ginjol_09](https://www.antonigiribet.cat/wp-content/uploads/2017/09/milsons2.jpg)